Δημιουργώντας φιγούρες fantasy για μια ελληνική ταινία μυστηρίου!

Πόσες φορές μια ανεξάρτητη Ελληνική ταινία μικρού μήκους έχει την ευκαιρία να δει τους χαρακτήρες της να ζωντανεύουν μέσα από την τέχνη της γλυπτικής φιγούρων φαντασίας? Θα τολμούσαμε να πούμε καμία. Πρόκειται για κάτι που μονό μεγάλες παράγωγες του Χόλυγουντ έχουν την πολυτέλεια να χαίρονται. Κυρίως ταινίες φαντασίας (μύθου-παραμυθιού), τρόμου και φυσικά επιστημονικής φαντασίας. Ο κόσμος των φανταστικών φιγούρων έχει λάτρεις σε όλο τον κόσμο και ο οποίος μαγεύεται από αυτά τα συλλεκτικά χειροποίητα έργα τέχνης.



Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε την συνεργασία της ομάδας του ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΟΣ με έναν από τους πιο ταλαντούχους αντιπροσώπους της φανταστικής φιγούρας στην Ελλάδα, τον γλυπτή και concept artist Γιώργο Τσουγκουτζίδη. Έναν από τους πενήντα καλυτέρους γλυπτές αυτού του είδους στον κόσμο!

Ο Γιώργος δημιουργεί μερικές από τις καλύτερες φιγούρες του είδους όπως γράφει και ένας από τους πιο γνωστούς "βετεράνους" σε αυτό, ο Sandy Collora , σε ένα από τα βιβλία του με τίτλο, The art of creature and character design και το οποίο περιέχει και δουλειές του Γιώργου!

Η δουλειά του έχει μια δυναμική και οι φιγούρες παρουσιάζουν μια αναπάντεχη και φρέσκια αισθητική.



Ο Γιώργος θα δημιουργήσει για εμάς, μια μοναδική φιγούρα εμπνευσμένη από την μυθολογία του ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΟΣ. Η φιγούρα αυτή θα είναι διαθέσιμη σαν μέρος των "δώρων" που θα δοθούν στην ιντερνετική καμπανιά υποστήριξης της ταινίας, που θα ξεκινήσει σύντομα στην πλατφόρμα INDIEGOGO. Εν αναμονή λοιπόν απίθανων εξελίξεων!


O Γιώργος δουλεύοντας πάνω στην φιγούρα της ταινίας


Βρείτε τον Γιώργο στο FACEBOOK, INSTAGRAM, ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ